Wie is Alex?

Die kerel op dat fotootje, dat ben ik. Alex Ruwers, ook wel Alex de Makelaar genoemd. Ik ben geboren op 21-03-1979 en getogen in Eindhoven-Woensel. Sinds 2002 woon ik samen met mijn lieve vriendin Esther. Eerst in de Rijpelberg, toen verhuisd naar Asten-Heusden en uiteindelijk in 2011 neergestreken op de Schutsboom 52 in Brandevoort. Met onze 2 geweldige jongens (Stef, 2007 en Tygo, 2009) is ons gezinnetje compleet. 

Via een omweg ben ik in de makelaardij terecht gekomen en na een pittige avondstudie van 3 jaar mocht ik mijzelf in 2004 ‘Makelaar Onroerende Zaken en alle rechten die daar op kunnen rusten’ (of kortgezegd ‘Makelaar o.z.’) noemen.

Makelaar in Helmond

De jarenlange ervaring die we ondertussen hebben opgebouwd in het midden en hoge segment, komt goed van pas in onze thuisbasis Brandevoort.

Vanuit ons kantoor in Brandevoort bedienen we de markt voor de verkoop- en aankoop van bestaande woningen in Helmond en directe omgeving.

In de afgelopen 15 jaar heeft Alex talloze woningen in Helmond en omgeving verkocht. (Zie kaartje hieronder). Ons kantoor streeft een laagdrempelige werksfeer na met een hoogwaardige dienstverlening en goede manier van communiceren. 

De lijntjes zijn kort en we kennen onze klanten. Doordat we ons kantoor bewust kleiner houden, kunnen we de service bieden waar we voor staan. Een hoge klantwaardering staat bij ons voorop!

Snelle communicatie via WhatsApp, Facebook, mail en telefoon zorgen voor korte lijnen en duidelijke communicatie.

Wat doet Alex?

Alex de Makelaar in Helmond - Traverse 

Aanpassen. In hoofdlijnen telkens weer aanpassen aan de ontwikkelingen. Niet alleen de woningmarkt is in beweging. Ook de klanten, kopers en de techniek zijn continu in beweging.

Wat vorig jaar goed werkte kan nu alweer achterhaald zijn. Wat kopers en verkopers willen zien, veranderd ook om de zoveel tijd. We raken gewend aan technische vooruitgang en verwachten producten die hierin meegaan en intuïtief prettig werken en voelen. 

Ik stel mezelf dan ook ten doel om elke keer weer met iets nieuws te komen. Iets dat een aanvulling is op het uitgebreide scala aan producten en diensten die ik al biedt. Werkt iets niet meer? Dan wordt dat uit het pakket verwijderd. Is er een nieuwe techniek op de markt? Dan wil ik dat als eerste testen. Als het werkt om de verkoop van woningen bevorderen, dan wordt het opgenomen in het standaard productenpakket.

Werkt het niet? Weg ermee. Tijd, energie en geld zijn kostbaar. Zowel voor jouw als voor ons. Het is dus zaak deze te besteden aan datgene wat wél werkt. 

Er is wel iets dat al sinds 2004 onveranderd is gebleven. Een makelaar moet communiceren.

De verkoper wil op de hoogte gehouden worden van de vorderingen. Een belletje (of app-je) na de bezichtiging hoe het gegaan is en wat voor mensen er zijn geweest. Dat kijkers na-gebeld worden en de reactie teruggekoppeld wordt. Het hoeven geen uitgebreide verslagen te zijn. Gewoon even een kort berichtje is meestal voldoende.

Dit is bij mij dan ook gemeen goed. Je wordt gewoon op de hoogte gehouden. Bij kijkers is communicatie ook heel belangrijk. Ik stel dan ook verschillende vragen aan de kijkers. Zo kom ik veel te weten over de mensen. Dat is niet alleen handig bij onderhandelingen, maar ook om er achter te komen welk huis bij ze past. Als je dat weet, kun je matchen.

Zoekers meenemen naar het huis dat ze zoeken. Daar verkoop je weer meer huizen door.

Meer over verkoopbemiddeling Meer over aankoopbemiddeling

Door Alex verkochte en aangekochte woningen

Contact met Alex

Als je na het lezen van bovenstaande meer wilt weten, dan kun je me uitnodigen om eens bij je thuis te komen. Dan kun je al je vragen op me afvuren.

  • Je kunt me bellen via 0492 - 347 003
  • Of app-en op 06-51 44 26 16
  • Je kunt me mailen via info@alexdemakelaar.nl

Contact opnemen